Over Shibuya

Kom nu langs bij Shibuya, stijlvol Japans restaurant, gelegen in het hartje, centrum van Den Haag. Laat u verleiden door maar liefst 108 verschillende soorten gerechten op onze nieuwe menukaart. Proef bij ons de bekende en nieuwe sushi gerechten, kleine hapjes, warme gerechten, salades, desserts, en nog veel meer lekkernijen.

De naam Shibuya is afgeleid van een van de populairste wijken in Tokyo, Japan. Deze wijk staat bekend om haar vele winkelgelegenheden, de vele Japanners die in deze wijk wonen en de wijk heeft het drukstbezochte station in Japan.

shiubya-over-ons-sushi

Sushi Time

Na het winkelen kunt u bij uitstek genieten van de verrukkelijke, bekende en nieuwe sushigerechten bij Shibuya. Of het nu lunch of diner is, de locatie in de kettingstraat (Buitenhof, Oude Passage, tegenover de Bonnetterie) maakt het uitermate geschikt om even bij te komen van al dat shoppen.

Of toch liever voordat u gaat shoppen een high of mini tea met uw vriendinnen? Bekijk dan onze high en mini tea arrangementen. Met diverse zoete en hartige Japanse hapjes & sushi geserveerd op een etagère. En uiteraard met diverse soorten thee in de traditionele Japanse theekopjes. Een beleving en smaaksensatie wat u niet gauw zult vergeten.